Påminnelse om dagens dugnad i hht utlevert informasjon i postkassene

Dugnad i Bjørnelia vel id dag (lørdag 4. september)

Som tidligere annonsert blir den utsatte vårdugnaden lørdag (4. september) fra kl. 10. De som vil rydde litt omkring der de bor eller vet hva de vil, kan bare gjøre det, men ellers kan vi møtes i Skarraskogen (ved Elgfaret 1) kl 10 for fordeling av oppgaver. Erik Røsæg (480 02 979) organiserer.

Oppgave nr. 1 – rydde der du bor. Peter Schjølberg har ansvaret for denne oppgaven. Legg KOMPOSTavfall i sekker samlet f.eks. ved garasjene i Elgfaret og ved kryssene Elgfaret/Bjørnelia, Bjørnelia/Bjørnemyrveien og Bjørnemyrveien/Steinveien, så henter vi dem og får dem kjørt til Teigen til uken.

Oppgave nr. 2 – rydde stien langs bekken fra Elgfaret til Bjørnelia. Arne Støbak (900 36 522) og Harald Thorp har ansvaret for denne oppgaven.

Oppgave nr. 3 – rydde stien fra Skarraskogen mot bekken. Erik Røsæg (480 02 979) har ansvaret for denne oppgaven.

Vegetasjon
Det skal ikke ryddes vegetasjon for sikt på denne dugnaden (med et unntak i gruppe nr. 2). Det er uansett ikke tillatt å fjerne vegetasjon i firemeterbeltet langs bekken, bortsett fra for å holde en smal sti åpen. Hagerømlinger skal likevel fjernes, og Erik vil trykke opp noen bilder som viser hvordan de vanligste ser ut.

Vafler
Peter lager vaffelrøre og Vivien (922 58 882) har ansvaret for steking av dem fra 12-tiden i Skarraskogen (ved Elgfaret 1). Hun trenger noen flere hender. Også de som ikke får bidratt på dugnaden ellers er hjertelig velkommen både til å steke og spise.

Smittevern
Ikke møt om du har luftveisinfeksjon eller corona-smitte, hold avstand og følg smittevernreglene. Registrer gjerne din deltakelse for evt. smittesporing senere ved å sende en e-post med navn og telefonnummer til erik@rosaeg.no.

Med vennlig hilsen for friområdekomiteen

Erik Røsæg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s